Oldalunk cookie-kat (sütiket) használ a maximális felhasználói élmény biztosításához. Ha folytatja az oldal használatát, feltételezzük, hogy elfogadja ezt a tényt.

Airtours

Az Airtours ajánlata között főleg a luxus utazások a 4-6 csillagos szállodák találhatók meg. Az egyedi élmény közvetlenül az Ön ajtójánál kezdődik. Egyedi és személyes élményre számíthat, amely rugalmasan reagál az Ön igényeire. Az Airtours a TUI utazási iroda márkája és luxus utazásokat kínál szerte a világon.

A TUI az egyik legnagyobb utazási iroda nem csak Németországban, hanem egész Európában is. 1968-ban alapították, a mai napig repülőjegyek, valamint utazások/nyaralások foglalásával foglalkozik. A TUI több mint 3500 iroda, 285 szálloda, saját légitársaság és tengerjáró hajó tulajdonosa.

Az Airtourszal élvezheti a magas színvonalú szolgáltatásokat. A szállodákban kiválaszthatják az időpontot mikor szeretnánek ki és bejelentkezni, továbbá ingyenes belépést biztosít a fürdőkbe /spa/. Némelyik német repülőtéren ingyenesen használhatja a repülőtéri várókat is. Ha az Airtoursal utazik biztos lehet abban, hogy az utazási iroda mindent megtesz annak érdekében, hogy álmai valóra válljanak. 

Airtours
TUI Deutschland GmbH
Karl-Wiechert-Allee 23
DE-30625 Hannover 
Tel: +49 (0) 511 - 567 86 19
E-Mail: serviceteam@airtours.de


Előző Következő