Oldalunk cookie-kat (sütiket) használ a maximális felhasználói élmény biztosításához. Ha folytatja az oldal használatát, feltételezzük, hogy elfogadja ezt a tényt.

TRAVELIX

A TRAVELIX utazási irodát 1950-ben alapították Dániában, eredetileg Tjaereborg néven. A korábban dán vállalatot a kölni székhelyű DER Touristik fedezi, amelyhez az ITS Reisen és a JAHN Reisen utazási irodákat is tartoznak. 

Ajánlatai főként a mediterrán régiókba szólnak. Az utazási iroda különlegességei az úgynevezett Sunshine Clubok, amelyek a kiválasztott szállodákban érhetők el. Ezek a klubok gazdag sport, animációs és esti szórakoztató programokat kínálnak az ügyfelek számára.

A gyermekek számára a kiválasztott szállodákban létrehozta a Sunshine Kids klubokat, amelyek 4-12 éves korig gyermekgondozási szolgáltatásokat is kínálnak. Ezt a szolgáltatást egy képzett németül beszélő dada biztosítja, maga a szolgáltatás már benne van az árban. A TRAVELIX utazási iroda ezért nagyon alkalmas a gyermekes családok számára. Szinte minden utazásra különféle gyermekkedvezmények vonatkoznak.

TRAVELIX
DER Touristik Deutschland GmbH
Humboldtstrasse 140-144
DE-51149 Köln
Telefon: +49 2203 420
Mail:online@travelix.de

 


Előző Következő