NÉMET UTAZÁSI IRODÁK

A következő oldalakon szeretnénk bemutatni Önnek a legnagyobb német és osztrák utazási irodákat. Közismert, hogy a németek a világ legnagyobb utazói közé tartoznak. Ennek köszönhetően a verseny ezen a piacon annyira nagy, hogy az utazások ajánlata, a magyar utazási irodákhoz képest, sokkal jobb minőségű és olcsóbb. Különösen az egzotikus úti célok számos túrát kínálnak, akár 50% -kal olcsóbban, mint a magyar utazási irodák.

Az összes utazásiiroda, akikkel együttműködünk rendelkezik csőd elleni biztosítással. A németországi utazási irodák e kötelezettségét a német Polgári Törvénykönyv 651. k § (Fizetésképtelenség vagy csőd esetén történő kártalanítás) szabályozza. A biztosítási vagy bankgarancia összege legalább 110 millió euró értékű kell, hogy legyen. Megfogalmazása szerint minden utazásszervezőnek biztosítási kötelezettséggel vagy bankgaranciával kell rendelkeznie, amely biztosítja:

A kifizetett út vételárát visszafizetése, ha az utat az utazásszervező fizetésképtelensége miatt törölte.

A hazatéréssel kapcsolatos összes költség visszafizetése, ha fizetésképtelenné válik az utazásszervező és nem tudja biztosítani a visszatérést.