NÉMET UTAZÁSI IRODÁK

A következő oldalakon szeretnénk bemutatni Önnek a legnagyobb német és osztrák utazási irodákat. Közismert, hogy a németek a világ legnagyobb utazói közé tartoznak. Ennek köszönhetően a verseny ezen a piacon annyira nagy, hogy az utazások ajánlata, a magyar utazási irodákhoz képest, sokkal jobb minőségű és olcsóbb. Különösen az egzotikus úti célok számos túrát kínálnak, akár 50% -kal olcsóbban, mint a magyar utazási irodák.

Az összes utazásiiroda, akikkel együttműködünk rendelkezik csőd elleni biztosítással. A németországi utazási irodák e kötelezettségét a német Polgári Törvénykönyv 651. k § (Fizetésképtelenség vagy csőd esetén történő kártalanítás) szabályozza. A biztosítási vagy bankgarancia összege legalább 110 millió euró értékű kell, hogy legyen. Megfogalmazása szerint minden utazásszervezőnek biztosítási kötelezettséggel vagy bankgaranciával kell rendelkeznie, amely biztosítja:

A kifizetett út vételárát visszafizetése, ha az utat az utazásszervező fizetésképtelensége miatt törölte.
A hazatéréssel kapcsolatos összes költség visszafizetése, ha fizetésképtelenné válik az utazásszervező és nem tudja biztosítani a visszatérést.

Miért válassza az Airstopot

Globe17 éve magas színvonalú utazást kínálunk Önöknek kiváló áron
PlaneGarantálja ugyanazt az árat, mint közvetlenül az utazási irodánál
CompassA legnagyobb német és cseh utazási irodák egy helyen
CardOnline foglalás, bankkártyás fizetési lehetőséggel