BigXtra X

A BigXtra Touristik X GmBH vállalat székhelye a németországi Münchenben található, együtt az FTI csoport többi tagjával. A társaság főleg az Egyesült Arab Emírségekre összpontosít, valamint a hajóutakra. De ugyanúgy más érdekes célállomásokkal is foglalkozik mint például Németország, Ausztria, Olaszország vagy a Földközi - tenger.

A társaságot 2001-ben alapították, és öt évvel később az FTI csoport részévé vált. 

Az FTI csoport egy 1983 óta létező utazási iroda, amelynek székhelye Németországban, Münchenben található. Működése első éveiben főleg Máltára és a környező szigetekre szerveztek nyaralásokat. Azóta a társaság óriási változásokon ment át. Manapság a svájci leányvállalatával és az Ausztriában, Franciaországban, USA-ban, Máltán és Ázsiában levő fiókirodáival Európa negyedik legnagyobb utazási irodájává nőtte ki magát. Az FTI csoportnak világszerte több mint 7000 alkalmazottja van. A 2015/2016 évben az FTI - vel több mint 4,7 millió ügyfél utazott, éves forgalma pedig meghaladta a 2,75 milliárd EUR - t.

A legnépszerűbb űdűlőhelyek közé tartozik a Földközi-tenger, Törökország, Málta, Egyiptom, Olaszország, a távolabbi célpontok közül pedig például Thaiföld.

BigXtra Touristik GmbH
Landsberger Strasse 88
München DE-80687
Tel.:+49 89-71045 4200
E-Mail: reisebuero@bigxtra.de

 


Előző Következő