Alltours

Az Alltours Németország ötödik legnagyobb utazási irodája. A Beybey és az Alltours-x utazási irodákkal együtt egy üzleti csoportba tartoznak. A düsseldorfi székhelyű társaságot, 1974-ben alapította Willim Verhuven, aki mai napig is a cég elnöke. A 80-as években az utazási iroda bővült és 1991 óta a földközi -tengeri utazások mellett egzotikusabb uticélokat is kínál. Évente több mint 1,63 millió ügyfél utazik az Alltourszal. A cég éves forgalma meghaladja az 1,33 milliárd eurót.
 
Az Alltours több mint 200 irodafiókkal rendelkezik, valamint az Allsun Hotels szállodalánc tulajdonosa, amely több mint 32 szálláskomplexumot foglal magába Mallorcán és a Kanári-szigeteken. A cég sikere abban rejlik, hogy magas színvonalú termékeket kínálnak a lehető legalacsonyabb áron. Kínálata nagyon bő, a mallorcai parasztháztól az 5 csillagos all inclusive szállodáig az Alltoursznál minden szállástípus megtalálható.
 
Elsősorban a mediterrán helyszínekre és a Kanári-szigetekre szólnak ajánlatai, azonban az Alltoursal egzotikusabb uticélokba is utazhat, például Mexikóba, Kubába a Maldív-szigetekre vagy Thaiföldre.
 
Alltours Flugreisen GmbH

Dreischeibenhaus 1
Düsseldorf DE-40211
Telefon:+49 (0)211 54 274444
E-Mail: service@alltours.de


Előző Következő