DERTOUR

A Dertours a legrégebbi utazási iroda a német piacon. 1917-ben alapították Berlinben. Azóta a társaság óriási mértékben növekedett, ma a legnagyobb német utazási irodák közé tartozik. A cég éves forgalma mintegy 155,7 millió euró, világszerte több mint 766 irodával rendelkezik. Manapság a Dertours a Rewe csoport 100% -os leányvállalata.

A Dertours utazásszervező a fő piacvezető olyan távoli helyek szervezésében mint Észak Amerika, Ausztrália, Új-Zéland, az Egyesült Arab Emírségek és Ázsia. Ezek az utak teljesen rugalmasak és teljes mértékben alkalmazkodnak az Ön igényeihez. Ha egyszerre több országot szeretne utazása során meglátogatni, és meg szeretne különböző kultúrákat ismerni, választhat az óceánjáró hajó utazások széles választékából szerte a világon. A tengert vitorláshajón is átutazhatja. A sport szerelmeseinek számos aktív utazási lehetőséget kínál. Élvezheti a gyönyörű panorámákat hegymászás közben, utazhat golf, esetleg tenisz után. A Dertour nem feledkezik el a kultúra szerelmeseiről sem. Az európai városok széles kínálatából választhat, ahol különböző zenei koncerteket, musicalekek vagy múzeumokat csodálhat meg. 1956 óta a sporteseményekre szóló utak legnagyobb szervezője, így pl. ellátogathat a Forma-1 - re, a New York-i maratonra és a Bundesliga meccsekre.

Nem számít, ha öt/hat csillagos szállodába vagy klasszikus zenei koncertre vágyik, a Dertour kínálatában mindent megtalál. Ez a társaság, amely több mint 50 éve az olimpiai játékok hivatalos partnere, garantáltan teljesíti minden kívánságát.

DER Touristik Deutschland GmbH
Emil-von-Behring-Str. 6
DE-60439 Frankfurt
Tel.:+49 69 9588-00
Mail:service@dertour.de

 

 

 


Előző Következő