ETI

Az Express Travel International Reisen /röviden ETI/, 1998 óta Németország egyik legnagyobb utazásszervezője. A cég családi válalkozásként indult, melyet Maja-Jennifer Köhl és férje alapított. Röviddel ezután a társaság növekedni kezdett és a német hazai pályán az egyik legkeresettebb utazásszervezőivé váltak ami az egyiptomi utakat illeti.Az ETI az elismert RED SEA Hotels szállodalánc tulajdonosa, amely már több mint 17 szállodai komplexummal rendelkezik egész Egyiptomban. Amennyiben folyami körutazásra vágyik a Níluson, a GRAND CRUISES hajóinak egyikét ajánljuk. 2005-ben megnyitották első irodájukat Ausztriában. Jelenleg az irodáik megtalálhatók Londonban, Zürichben, Pozsonyban és Budapesten is.

Az ETI Egyiptomra specializálódik, de természetesen más desztinációk is megtalálhatók széles kínálatában, mint például Horvátország, Görögország, Bulgária, Portugália és a Kanári-szigetek.

Ha megbízható utazásszervező irodát keres, amely bevált szállást és 100% -os szolgáltatást kínál, az ETI Reisen a megfelelő partner.

ETI Česká Republika, s r.o.
Krakovská 1392/7
CZ-11000 Praha 1 
Tel.: +420 / 272 011 311
E-Mail: info@ck-eti.cz


Előző Következő