FTI

Az FTI Group utazási irodák csoportja, melynek székhelye a németországi Münchenben található. 1983-ban alapították. Első éveiben Málta és a szomszédos szigetek szerepeltek leginkább ajánlatában. Nem sokkal később azonban ajánlata alaposan bővült és ma Európában a negyedik legnagyobb utazási iroda, leányvállalata Svájcban, irodái Ausztriában, az USA-ban, Máltán, Franciaországban és Ázsiában is megtalálhatók. A 5 vor Flug és a BigXtra utazási irodák is a leányvállalatai közé sorolhatók. Az FTI csoportnak világszerte jelenleg több mint 7000 alkalmazottja van. A 2015/2016 évben az FTI - vel több mint 4,7 millió ügyfél utazott, éves forgalma pedig meghaladta a 2,75 milliárd EUR - t.

Az FTI Európán kívül az egzotikus Ázsiaba, a napos Afrikába és temperamentumos Latin-Amerikába is kínál nyaralásokat. Fedezze fel az európai városok változatos kultúráját, lazítson Thaiföldön, Mexikóban, a Dominikai Köztársaságban és más egzotikus üdülőhelyeken, vagy élvezze a gyönyörű Karib-tengert az FTI egyik óceánjáróján. Több mint 130 utazási célállomásból válogathat.

Az FTI társaság a LABRANDA szállodalánc, a fly.de - repülőjegyek értékesítésével foglalkozó internetes portál és a LAL Sprachreisen - Németország legnagyobb nyelvtanulásra irányuló cég tulajdonosa. Az FTI termékei világszerte több mint 10 000 partnercégnél elérhetők.

FTI Touristik GmbH
Landsberger Straße 88
München DE-80339
Tel.:+49 8925251000
E-Mail: info@fti.de 

 


Előző Következő