ITS

Az ITS Reisen 1970 óta létezik, és ma a Rewe csoport tagja a Billa Reisen, Dertours, Jahn Reisen és a Meier Weltreisen mellett. A Rewe Group jelenleg Németország második legnagyobb utazás szolgáltatója, éves jövedelme 2,97 milliárd eurót tesz ki. 1995-ben megnyitották első irodájukat Ausztriába, 2006-ban pedig Oroszországban . Három évvel később megnyílt az első irodájuk Prágában is.

A Rewe Csoport összes tagja közül az ITS nyújtja a legbővebb ajánlatot ami a szállodákat illeti. Főként a három és négycsillagos szállodákra összpontosítanak. Legfőképp a családos nyaralásra fókuszálnak, többek között a fiatal családokra valamint az egyedülálló szülőkre kisgyermekekkel. A gyermekek esetében kedvezményekkel szolgálnak. Lehetősége van saját transzfer szolgáltatás kiválasztására is. A legtöbb európai város megtalálható kínálatában. Az ITS Reisennel több mint 50 országot látogathat meg, olyan helyeket, mint Afrika, a gyönyörű Karib-térséget. Felfedezheti az Egyesült Államok kincseit, Malajzia és Szingapúr összes látnivalóját, vagy meglátogathatja az indiai Taj Mahalt. A TOP 10 uticél közé tartozik Görögország, Olaszország, Spanyolország, Németország, Franciaország és Törökország. Az ITS utazási iroda különlegességei közé tartoznak a híres filmek és sorozatok helyszíneire szervezett utak.

Így lehetősége nyíilik arra, hogy ellátogasson a La La Land filmmusical, a Mission Impossible eredeti forgatási helyszíneire, a marokkói sivatagba, ahol a Csillagok háborúját, vagy Dublinba, ahol a Trainspottingot forgatták. A Trónok harca filmsorozat szerelmeseinek a varázslatos Dubrovnikba kínálnak utakat.

Az ITS Reisen számos díjat kapott szolgáltatásaiért, például a Stiftung Warentest díjat.

ITS
DER Touristik Deutschland GmbH
Humboldtstrasse 140-144
DE-51149 Köln
Tel.:+49 220342120
Mail: service@its.de


Előző Következő