Oldalunk cookie-kat (sütiket) használ a maximális felhasználói élmény biztosításához. Ha folytatja az oldal használatát, feltételezzük, hogy elfogadja ezt a tényt.

Olimar

Az Olimar Reisen utazási iroda családi vállalkozásként indult, 1972-ben alapították. Az idegenforgalmi ágazaton belül ma közepes méretű vállalatnak számít. Azonban az Olimar Reisen utazási iroda létrehozása óta vezető szerepet játszik a Portugáliai utazások értékesítésében, ahol a neves üdülőhelyek mellett az ügyfelek számára a kevésbé ismert, de nagyon kellemes nyaralóhelyeket is kínálja. Természetesen nem csak Portugália van az ajánlatában hanem más uticélok is, többek között Olaszország, Spanyolország, Afrika, Zöld-foki-szigetek és Brazília. Brazíliai útjai nagyon népszerűek elsősorban a kilométeres fehér strandjai, a kellemes időjárás és nem utolsó sorban a Riói karnevál miatt.

Az Olimar Reisennel hajózhat az Amazon folyón, meglátogathatja a nemzeti parkokat és a természetvédelmi területeket, lehetősége van felfedezetlen esőerdőkbe is ellátogatni.

De térjünk vissza az Olimar Reisen utazási iroda fő uticéljához, Portugáliához. Itt a Pousadas társasággal működik együtt, amely nagyon különleges szálláslehetőségeket kínál történelmi épületekben. Így várakban, kolostorokban vagy akár palotákban is megszállhatnak. A barátságos légkör és a felejthetetlen élmények garantáltak.

Egy másik nagyon érdekes uticél kétségkívül Afrika második legkisebb állama, Sao Tomé. A sziget a Guineai-öbölben található és évente csak 2000 turista látogatja meg. A szigetet garantáltan elvarázsolja érintetlen természetével és a gyönyörű víz alatti világával.

OLIMAR Reisen Vertriebs GmbH
Glockengasse 2
50667 Köln
Tel.: +49 221 20 590 0
E-Mail: info@olimar.com


Előző Következő