Oldalunk cookie-kat (sütiket) használ a maximális felhasználói élmény biztosításához. Ha folytatja az oldal használatát, feltételezzük, hogy elfogadja ezt a tényt.

Tropo classic

A TROPO classic egy olyan utazási iroda, amely dinamikus utazási csomagokat állít össze, főleg a last minute utazásokra összpontosít. Megtalálja náluk a klasszikus utazásokat, wellness üdülést, vagy akár csak szállodát is foglalhat. Az utazási csomagokat több mint 200 milió elemből állítja össze napi szinten.

A TROPO-val a világ minden pontjára utazhat. Útjai főként a Földközi-tenger térségében fekvő desztinációkba szólnak, de bő ajánlattal rendelkezik a világ minden tája felé is. Elutazhat hétvégére Londonba, Párizsba vagy Madridba, felfezdezheti a varázslatos Mallorca szigetét, ahol már májusban indul a fürdőszezon. A fővárosban, Palma De Mallorcában vásárolhat. sétálhat a gótikus utcái között. Tapasztalja meg a saját bőrén Mallorca vendégszeretetét, kóstolja meg a spanyol finomságokat. A legnépszerűbb helyek közé tartoznak Paquera, El Arenal, Cala Millor és Alcudia. A hosszú homokos strandok rendkívül alkalmasak a gyermekes vakációra. Azoknak, akik inkább az aktívabb nyaralást kedvelik, lehetőségük van felmászni a Puig Majorra, Mallorca legmagasabb hegyére, amely 1445 méter magas és fantasztikus kilátást nyújt.

A TROPO elnyerte a TÜV díjat, megnyerték a legjobb utazási portál első díját. A TROPO a Trusted Shops -ok közé tartoznak, ami megbízható és hiteles internetes portált jelent.

Tropo GmbH
Mönckebergstraße 27
Hamburg DE-20095
Tel.: +49 (0)234 96103 597
E-Mail: tropo.de@gfr-center.de


Előző Következő