TUI Deutschland

A TUI a német piacon az egyik legrégebbi utazási iroda. Eredetileg 1923-ban alapították, de csak 1968-ban terjesztette ki tevékenységét a turizmusra. Három évvel később a társaság különböző szállodaláncokban kezdett el részvényeket vásárolni. 1990-ben a társaság új neve TUI lett, és 2007 óta a világ legnagyobb utazási irodája, amelynek éves forgalma meghaladja a 18 milliárd eurót. A TUI székhelye Berlinben és Hannoverben található.

A TUI tulajdonában több mint 300 szálloda van, amelyek több mint 210 000 ággyal rendelkeznek világszerte, több mint 30 országban. Hozzá tartoznak a  a TUI Blue, a Robinson Hotels és az RIU Hotels szállodaláncok is. Különböző légitársaság és 14 óceánjáró birtokosa is, többek között a TUI Cruises és a Thompson Reisen. A TUI leányvállalatai, az 1-2-Fly és a Discount Travel nagyon kedvező last minute utazásokat kínálnak.

A TUI- val a világ minden tájára utazhat. Olyan uticélokat kínálnak, mint Madeira, Zöld-foki-szigetek, Mexikó, Törökország vagy Mallorca. Természetesen lehetősége van arra is, hogy egy hosszú hétvége erejéig ellátogasson Európa egyik fővárosába. Csodálhatja a Földközi-tenger szépségét, vagy felfedezheti az olyan egzotikus uticélokat, mint Dubai, Bahrein, Katar és Abu Dhabi. Amennyiben nyaralása alatt szeretne megismerni más kultúrákat, választhat a városlátogató utazások közül, élvezheti Kuba varázslatos természetét, vagy a namíbiai szafarit, esetleg felfedezheti Európa természeti és kulturális kincseit.

Utazhat kedvenc négylábú háziállatával is, hiszen a TUI ajánlatában az állatbarát szállodák széles skálája megtalálható. Az utazási iroda ügyfelei több mint 120 uticéltból választhatnak, és minden utazás pénzvisszatérítési garanciával rendelkezik.

TUI Deutschland GmbH
Karl-Weichert-Allee 23
Hannover DE-30625
Tel.: +49 (0)511-56780105
E-Mail: info@tui.info

 


Előző Következő