Vtours

A Vtours az első német utazási iroda, amely kizárólag dinamikus csomagokkal foglalkozik. Aschaffenburgban alapították 2004-ben, ma már több mint 120 alkalmazottat foglalkoztatnak. Németországban a 13. legnagyobb utazásszervező, évente több mint 110 millió euró árbevétellel.

A Vtours érdekessége, hogy az ajánlatokat a just-in-time elv alapján állítja össze. Ez azt jelenti, hogy az utazást individuálisan a kereslet után állítják össze. Az utazást minden nap az ügyfél kívánsága szerint állítják össze az alap építőelemekből - repülőút, szálloda, transzfer. Ez garantálja az ügyfeleknek a legalacsonyabb árat. 

A Vtours hatalmas választékkal rendelkezik. Választhat klasszikus utazásokból, városlátogatásokból, eurohétvégékből vagy wellness üdülésből. Több mint 4500 szálloda és több mint 70 desztináció közül választhat. Látogasson el Mauríciuszra egy wellness üdülésre, kényeztesse magát a pálmafák árnyékában, vagy élvezze a cheh gyógyvízforrásokat Karlovy Vary-ban vagy Marianske Lazne-ban. Dubajban a világhírű Dubai bevásárlóközpontban vásárolhat, ahol több mint 1000 híres üzlet közül válogathat, és megnézheti az áruház negyedik emeletéről lezúduló vízesést. Látogasson el a vibráló New Yorkba, és sétáljon a híres Fifth Avenue-n.

A Vtours megszervezi álmai nyaralását. Legyen szó családi nyaralásról, kulturális kirándulásról, aktív nyaralásról vagy tengerparti üdülésről. A legnépszerűbb uticélok Kuba, Kenya, Tunézia, Mauritius, Reunion vagy Bali. Ezzel az utazási irodával élvezheti nyaralását a legolcsóbb árakon.

A Vtours megnyerte a Focus Money magazin díját, amely már másodszor a legolcsóbb utazásszervezőnek választotta azt utazási irodát.. 

 

Vtours GmbH
Weißenburger Straße 30
63739 Aschaffenburg
+49 (0)6021 86211-785
E-Mail: service@vtours.de

 

 

 


Előző Következő