Vtours International

A Vtours International egy svájci és németországi székhelyű utazási iroda, amely főleg a német és a svájci piacon értékesít. A Vtours International a Vtours leányvállalata. A Vtours az első német utazási iroda, amely kizárólag dinamikus csomagokkal foglalkozik. Aschaffenburgban alapították 2004-ben, ma már több mint 120 alkalmazottat foglalkoztatnak. Németországban a 13. legnagyobb utazásszervező, évente több mint 110 millió euró árbevétellel.

A változó árfolyamoknak és a kiváló számításoknak köszönhetően az utazásaikat nagyon sok desztinációba verhetetlen áron kínálják. Ajánlatukban szerepelnek a klasszikus utazások transzferrel, városlátogatások és csak szállás Európában, Ázsiában, Afrikában de Amerikában is. Utazásai elérhetőek Közép és Kelet európa legtöbb repülőteréről. Az ügyfelek legnépszerűbb uticéljai Spanyolország, Görögország, Ciprus, Bulgária és Olaszország. Utazhat viszont Portugáliába vagy az USA-ba is. London, Bécs, Róma, Barcelona és New York is nagyon népszerű uticélok. Ajánlatában minden kategóriájú szálloda megtalálható. Választhat csendes családi szállodát a svájci hegyekben, de egy luxus üdülőhelyet is a Karib-tenger közepén. Választhat a tengerparti nyaralás, wellness üdülés, családi vakáció és a gyors hétvégi kikapcsolódás közül.

A Vtours International érdekessége, hogy az ajánlatokat a just-in-time elv alapján állítja össze. Ez azt jelenti, hogy az utazást individuálisan a kereslet után állítják össze.Az utazást minden nap az ügyfél kívánsága szerint állítják össze az alap építőelemekből - repülőút, szálloda, transzfer.

Vtours International AG
Sägereistrasse 20
CH - 8152 Glattbrugg
Tel.: +49 (0)6021 86211-915
E-Mail: service@vtours-international.com


Előző